İstanbul'da minibüs dehşeti

Üsküdar'da kapısı açık olarak yolcu taşıyan minibüsten düşen bir kadın ağır yaralandı. Düşerken kafasını yere çarparak yaralanan kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay saat 10.00 sıralarında Çamlıca Mahallesi, Üçpınarlar Caddesi, Bodrum-i Rumi Camii

İstanbul'da minibüs dehşeti

Üsküdar'da kapısı açık olarak yolcu taşıyan minibüsten düşen bir kadın ağır yaralandı. Düşerken kafasını yere çarparak yaralanan kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay saat 10.00 sıralarında Çamlıca Mahallesi, Üçpınarlar Caddesi, Bodrum-i Rumi Camii sokak ta meydana geldi. İddialara göre içinde yolcu olduğu halde kapısı açık şekilde yola devam eden 34 M 3673 plakalı minibüsteki Güldalı Döner (57), açık kapıdan düştü. Yolcu minibüsünün manevra yaptığı sırada düşerek başını yere çarpan Döner, ağır yaralandı. Döner'in düşerek yaralandığını gören vatandaşlar yardıma koşarken, olay yerine sağlık ve polis ekipleri çağrıldı. Çevredekiler de başından kan akan Döner'e, ilk yardım müdahalesi yaptı. Bir süre yerde ambulans bekleyen Döner, gelen 112 hızır acil ekipleri tarafından Haydarpaşa Numune eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına alınan kadının kafatasında çökme olduğu ve bilinç kaybı yaşadığı öğrenildi. Görgü tanıkları kadının açık olan minibüs kapısından düştüğünü iddia etti. Kazayla ilgili inceleme başlatan polis, ismi henüz açıklanmayan minibüs sürücüsünü gözaltına aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler