İstanbul'da katliam! Cinnet geçirdi ve...

İstanbul Esenler"de cinnet geçiren bir şahıs eşini ve çocuklarını vurduktan sonra intihar etti. İlk belirlemelere göre, 3 kişi hayatını kaybederken, iki kişi de yaralandı.Esenler'de cinnet getiren baba, eşi ve çocuklarını vurduktan sonra hayatına son verd

İstanbul'da katliam! Cinnet geçirdi ve...

İstanbul Esenler"de cinnet geçiren bir şahıs eşini ve çocuklarını vurduktan sonra intihar etti. İlk belirlemelere göre, 3 kişi hayatını kaybederken, iki kişi de yaralandı.

Esenler'de cinnet getiren baba, eşi ve çocuklarını vurduktan sonra hayatına son verdi. Mahalleye 5-6 ay önce taşındıkları öğrenilen ailenin kızları, yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.
 
Olay Fevzi Çakmak Mahallesi 1102 Sokak içerisinde 26 numaralı Alkan Apartmanı'nın giriş katında 23.00 sıralarında meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen kişi, eşi ve çocuklarını vurduktan sonra intihar ederek hayatına son verdi. Silah seslerini duyan mahalle sakinlerinin polise haber vermesiyle olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. İlk incelemelerde yaşadığı belirlenen kız çocuğu ambulansla hastaneye kaldırıldı.
 
Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam