İstanbul için bir uyarı daha!

Türkiye soğuk havanın etkisinde. Bir çok karayolu ulaşıma kapandı, eğitime ara verildi. Yeni yıla kar yağışıyla giren ve hala etkisinde olan İstanbul'da dün gece itibariyle Beykoz, Pendik, Silivri, Ömerli ve Sancaktepe'de kar kalınlığı 20 santimi buldu. İ

İstanbul için bir uyarı daha!
Türkiye soğuk havanın etkisinde. Bir çok karayolu ulaşıma kapandı, eğitime ara verildi. Yeni yıla kar yağışıyla giren ve hala etkisinde olan İstanbul'da dün gece itibariyle Beykoz, Pendik, Silivri, Ömerli ve Sancaktepe'de kar kalınlığı 20 santimi buldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bu gece hava sıcaklığının eksi 8 dereceye kadar düşüceği şehirde vatandaşları soğuk ve don olayına karşı uyardı. Özellikle sürücülerden dikkakli ve tedbirli olmaları istendi.
 
Yeni yıla kar yağışıyla giren ve hala etkisinde olan İstanbul'da dün gece itibariyle Beykoz, Pendik, Silivri, Ömerli ve Sancaktepe'de kar kalınlığı 20 santimi buldu.
 
İstanbul'da dün akşam saatlerinde kar yağışı etkisini artırdı. Bazı bölgelerde kuvvetli tipi şeklinde yağış görüldü. Anadolu Yakası'nda Kartal, Kadıköy, Ümraniye, Üsküdar, Pendik, Beykoz, Kurtköy, Çekmeköy, Tuzla ve Şile bölgelerinin yoğun kar yağışının etkisi altına girerken, Avrupa Yakası'nda da Sarıyer, Bayrampaşa, Başakşehir, Silivri, Beylikdüzü, Fatih, Büyükçekmece ve Şişli bölgelerinde yoğun kar yağışı görüldü.
 
Her taraf beyaza bürünürken, özellikle ara sokaklarda araçların güçlükle ilerlediği görüldü. Hava sıcaklığı araç termometrelerinde eksi 5'i gösterdi.
 
BÜYÜKŞEHİR'DEN UYARI
İstanbul Büyükşehir Belediyesi de vatandaşları soğuk ve don olayına karşı uyardı. Belediyenin açıklamasında, "Bu gece saatlerinde hava sıcaklığının eksi 8 derece civarına kadar düşeceği tahmin ediliyor.İstanbul genelinde kuvvetli buzlanma ve don olayı bekleniyor. Sürücülerin gizli buzlanmaya karşı dikkatli araç kullanmaları önemle duyurulur" denildi.
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin verdiği bilgilere göre, dün saat 21.00 itibariyle Beykoz, Pendik, Silivri, Ömerli ve Sancaktepe'de kar kalınlığı 20 santimetreyi buldu. Kar kalınlığı Çekmeköy, Sultanbeyli, Kartal ve Ümraniye'de 15 santimetre, Dragos, Büyükçekmece, Çatalca ve Arnavutköy'de de 10 santimetre olarak ölçüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler