İşleri Trabzon'da hayat kurtarmak!

Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkan vekili Hüseyin Ayaz Sürmene Arama Kurtarma Derneğini ziyaret etti.   Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF) olarak SÜR-AK Sürmene Arama Kurtarma ve Yardım Derneği ve çalışmalarını kurulduğundan bu yana yakından takip e

İşleri Trabzon'da hayat kurtarmak!
Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkan vekili Hüseyin Ayaz Sürmene Arama Kurtarma Derneğini ziyaret etti.
 
Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF) olarak SÜR-AK Sürmene Arama Kurtarma ve Yardım Derneği ve çalışmalarını kurulduğundan bu yana yakından takip ettiklerini belirten TDF Başkan Vekili Hüseyin Ayaz;  “Bildiğiniz gibi heyelanı çok olan ve  azgın dalgalarıyla boğuştuğumuz bölgemizde deniz'e dikey akan derelerimizin olması nedeniyle her zaman tehlikeli ve can, mal kayıpları çok olan farklı doğa olayları yaşanmaktadır. Bu anlamda bölgemizde yaşananlar doğrudan insan yaşamıyla bağlantılı olduğu için daha çok önemsiyoruz. Bu kardeşlerimiz böyle kutsal bir göreve gönüllü olarak talip olarak çok büyük misyon yüklendiler ve başarılı bir şekilde görevli yürütüyorlar. SÜR-AK, Sürmene Arama Kurtarma ve Yardım Derneğimizin önemini, faaliyetlerini ve faydalarını merkeze uzak tüm ilçelerimize yaymamız halinde vatandaşlarımızın derneğe gerekli duyarlılığı ve ilgiyi fazlasıyla göstereceğine inancım  sonsuz” dedi.
 
surmene-1-001.jpg
 
BURSA TRABZON GÜNLERİNE DAVET ETTİ
 
SÜR-AK, Sürmene Arama Kurtarma ve Yardım Derneğimizi gecen yıl Feshane'de stant açarak etkinliğimize katıldıkları için de kutladığını belirten TDF Başkan Vekili Hüseyin Ayaz “Ekibimizi bu kez de Bursa'da 18 - 21 Şubat 2916 tarihlerinde gerçekleştirecek olan Trabzon tanıtım günlerinde aramızda görmek isteriz” dedi.
 
Hüseyin Ayaz ziyaret anısına çalışma ve başarılarından dolayı SÜR-AK, Sürmene Arama Kurtarma ve Yardım Derneği  Başkan Ahmet Cerrah'a bir plaket takdim etti.
 
surmene-2-002.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam