İslam Oyunları'nın üçüncüsü Antalya'da yapılacak

İslami Dayanışma Spor Federasyonu (İSSF) tarafından organize edilen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Halter Şampiyonası 10-18 Mart 2015 tarihleri arasında Antalya Kemer'de gerçekleşecek. Suudi Arabistan ve Uganda'nın ardından Türkiye'nin ev sahipliği

İslam Oyunları'nın üçüncüsü Antalya'da yapılacak
İslami Dayanışma Spor Federasyonu (İSSF) tarafından organize edilen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Halter Şampiyonası 10-18 Mart 2015 tarihleri arasında Antalya Kemer'de gerçekleşecek. Suudi Arabistan ve Uganda'nın ardından Türkiye'nin ev sahipliği yapacağı organizasyona 57 üye ülkenin katılımı bekleniyor. İlk kez bu oyunlara ev sahipliği yapmanın heyecanı içinde olan Türkiye Halter Federasyonu, konuyla ilgili tanıtımını Suudi Arabistan'da gerçekleştirdi. Spor Genel Müdür Yardımcısı ve Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, Halter Federasyonu Başkanvekili Mevlüt Ataseven, Asbaşkan İlker Özkan, yönetim kurulu üyesi Alparslan Aras, Disiplin Kurulu Üyesi Ertan Demirezen, Federasyon Dış İlişkiler Sorumlusu Levent Parlar ve Genel Sekreter Zeki Öztürk'ün katılımı ile gerçekleşen sunumda Antalya'nın turistik tanıtımının yanısıra, Türkiye'nin sportif başarılarının yer aldığı görsel katılımcılar tarafından çok beğenildi. 
 
    Türkiye'nin spor organizasyonlarında çok titiz olduğuna değinen Tamer Taşpınar, "Dünyanın her yerinde organizasyonlara katılıyoruz, ancak biz bu konuda daha iyi bir yerdeyiz. Antalya spor turizmi açısından önemli bir ilimiz. İlk kez burada İslam Oyunlarını düzenleyecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Halterde yeni bir sayfa açtık ve yapacağımız, katılacağımız bu tür organizasyonlarla başarı grafiğimizi yükselteceğiz." yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler