İş Merkezinin Tavanından Sıva Yağdı

Samsun'da bir iş merkezinin tavanından sıvalar döküldü. Olayın sabah erken saatlerde yaşanması muhtemel bir faciayı önledi. Kazımpaşa Cadesi'nde bulunan Anakent İş Merkezi'nin giriş bölümünün dış tarafta kalan tavanından bir bölüm sıva döküldü. Sıva parça

İş Merkezinin Tavanından Sıva Yağdı

Samsun'da bir iş merkezinin tavanından sıvalar döküldü. Olayın sabah erken saatlerde yaşanması muhtemel bir faciayı önledi.

Kazımpaşa Cadesi'nde bulunan Anakent İş Merkezi'nin giriş bölümünün dış tarafta kalan tavanından bir bölüm sıva döküldü. Sıva parçaları insanların geçiş güzergahına düştü. Kimsenin geçmediği esnada yaşanan olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri ise askıda kalan sıva parçalarını kontrollü bir şekilde düşürdü. Yetkililer binanın uzun zaman önce yapılmasından ve yoğun neme maruz kalmasından kaynaklanan dökülmeler olduğunu söyledi.

"GEREKLİ TEDBİRLERİ ALDIK"

Konuyla ilgili açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, "30 yıl önce yapılmış bir bina. Hem eski bir bina hem de rutubetten dolayı giriş kısmının tavanından sıvalar döküldü. Biz de tehlike oluşturabilecek askıda kalmış sıvaları kontrollü bir şekilde düşürdük. Sıva dökülen yerlerin onarımını hızlı bir şekilde yapacağız. Gerekli tedbirleri de aldık" dedi.

İş Merkezinin Tavanından Sıva Yağdı

İş Merkezinin Tavanından Sıva Yağdı

İş Merkezinin Tavanından Sıva Yağdı

İş Merkezinin Tavanından Sıva Yağdı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam