İş görüşmesine gitti tecavüze uğradı!

İnternette gördüğü iş ilanı için görüşmeye giden 27 yaşındaki Keziban B., iddiaya göre ilanı veren 26 yaşındaki Murat Köse'nin tecavüzüne uğradı.

İş görüşmesine gitti tecavüze uğradı!
Kayseri'de internette gördüğü iş ilanı için görüşmeye giden 27 yaşındaki Keziban B. ilanı veren 26 yaşındaki Murat Köse tarafından tecavüze uğradı. Keziban B.'nin 200 lira parasını da gasp ettiği öne sürülen Murat Köse, şikayet üzerine tutuklandı.

BIÇAKLA TEHDİT EDİP TECAVÜZ ETTİ

Merkez Kocasinan İlçesine bağlı Erkilet Dere Mahallesi, Kuzey Çevreyolu'nda meydana gelen olayda internette gördüğü iş ilanı için verilen telefon numarasına arayan Keziban B., randevu alarak ilan sahibi Murat Köse ile buluştu. Genç kadını otomobiline alıp ıssız bir yere götüren Köse, iddiaya göre bıçakla tehdit ederek tecavüz etti ve çantasındaki 200 liasını da alıp kaçtı.

TUTUKLANDI

Olay sonrası polise sığınan Keziban B. yaşadığı olayı anlatarak şikayetçi oldu. Polis tarafından yapılan çalışma sonucu kimliği belirlenerek gözaltına alınan Murat Köse, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler