İran'dan dev anlaşma!

İranlı bakan yardımcısı Muhammed Kazai, bazı Avrupalı şirketlerle 2 milyar dolarlık yatırımlar için anlaşmaya varıldığını açıkladı. Avrupa Birliği (AB) ile İran arasındaki ticareti artırmaya yönelik düzenlenen konferansta basına konuşan Kazai, "Halihazırd

İran'dan dev anlaşma!

İranlı bakan yardımcısı Muhammed Kazai, bazı Avrupalı şirketlerle 2 milyar dolarlık yatırımlar için anlaşmaya varıldığını açıkladı.
 

Avrupa Birliği (AB) ile İran arasındaki ticareti artırmaya yönelik düzenlenen konferansta basına konuşan Kazai, "Halihazırda Avrupalı şirketlerin ülkeye dönüşünü gözlemliyoruz. Bazı müzakereler sonuçlandı ve kendilerine yabancı yatırımcı lisansı ve korumasının verilmesi onaylandı." ifadesini kullandı.


Anlaşılan şirketler hakkında isim ve detay vermeyen Kazai, "Geçtiğimiz iki hafta içerisinde bile Avrupalı şirketlerin İran'da 2 milyar dolardan fazla projesini onayladık." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler