İnternetten Araç Almak İsterken Dolandırıldı

Bursa'da internet üzerinden araç almak isteyen bir kişi 17 bin lira dolandırıldı. Edinilen bilgiye göre, merkez Nilüfer ilçesi Fethiye Mahallesinde ikamet eden G.T., internetten bir araç beğendi. Kazalı olan aracı almak için 17 bin lira karşılığında S.T.

İnternetten Araç Almak İsterken Dolandırıldı

Bursa'da internet üzerinden araç almak isteyen bir kişi 17 bin lira dolandırıldı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Nilüfer ilçesi Fethiye Mahallesinde ikamet eden G.T., internetten bir araç beğendi. Kazalı olan aracı almak için 17 bin lira karşılığında S.T. ile anlaşan G.T., verilen hesaba parayı yatırdı. Bir süre sonra S.T.'nin kendisini oyaladığını ve telefonlarını meşgule attığını ifade eden G.T., Nilüfer Polis Merkezi Amirliğine giderek müracaatta bulundu.

Merkez Osmangazi ilçesi Akpınar Mahallesinde ikamet eden R.G. ise, evinden 20 bin lira değerinde ziynet eşyası ve parasının çalındığını iddia ederek, polise suç duyurusunda bulundu.

Polisin, her iki olayla alakalı tahkikatı sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler