İneğe çarpan sürücü can verdi!

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde ineğe çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Kaza da inek de telef oldu.Kaza, Bostanlar köyü yolunda meydana geldi.İlçe merkezinden Atalan beldesine gitmekte olan Fehmi Savaş Önal (17) yönetimindeki 80 DN 047 plakalı m

İneğe çarpan sürücü can verdi!

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde ineğe çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Kaza da inek de telef oldu.Kaza, Bostanlar köyü yolunda meydana geldi.

İlçe merkezinden Atalan beldesine gitmekte olan Fehmi Savaş Önal (17) yönetimindeki 80 DN 047 plakalı motosiklet, Bostanlar köyü yolunda yola aniden çıkan ineğe çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yola savrulan ve ağır yaralanan motosiklet sürücüsü ambulansla Düziçi Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yapılan ilk müdahalenin ardından vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu tespit edilen yaralı buradan da özel bir hastaneye sevk edildi.

Yaralı genç tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken motosikletin çarptığı inek ise telef oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam