İnanılmaz olay! Doğumda çocukla birlikte...

 Diyarbakır'da sezaryenle doğum yapan 24 yaşındaki kadının karnından bebeğin yanı sıra 20 kilogram ağırlığında ur çıktı.Diyarbakır Dicle Üniversitesi Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum servisinde 4 çocuk annesi S.E, sezaryenle kız çocuğu düny

İnanılmaz olay! Doğumda çocukla  birlikte...

 Diyarbakır'da sezaryenle doğum yapan 24 yaşındaki kadının karnından bebeğin yanı sıra 20 kilogram ağırlığında ur çıktı.

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum servisinde 4 çocuk annesi S.E, sezaryenle kız çocuğu dünyaya getirirken, operasyonda kadının karnından 20 kilogram ağırlığındaki kitle de alındı.

Doç. Dr. Muhammet Erdal Sak , hastanın kliniğe doğum sancıları ile geldiğinde gebeliğin yanı sıra büyük bir kitle tespit ettiklerini söyledi.

Operasyon sonucunda hem bebeğin hem de kitlenin alındığını, hastanın ve durumunun iyi olduğunu belirten Sak, şöyle konuştu:

''Sezaryende büyük bir kitle olduğunu fark ettik ve hemen operasyon yaptık. Bu büyüklükte kitleye tıp literatüründe nadir rastlanır. Doğum sırasında 3 kiloluk bir kız bebek dünyaya geldi. operasyonda büyük bir kitle ile karşılaştık ve bunun 20 kilogram olduğunu gördük. Bu gördüğümüz kitle çok nadir bir vakaydı.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler