İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu evini anlattı!

Ramazan ayının en sevilen ekran yüzü olan ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu canlı yayında yaşadığı evi anlattı. "SIRADAN BİR APARTMAN DAİRESİNDE OTURUYORUM" Aldığı maaş dolayısıyla eleştirilen ve yaşadığı ev hakkında çeşitli iddialar ortaya atılan Hatipoğlu "Ank

İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu evini anlattı!
Ramazan ayının en sevilen ekran yüzü olan ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu canlı yayında yaşadığı evi anlattı.
 
"SIRADAN BİR APARTMAN DAİRESİNDE OTURUYORUM"
 
Aldığı maaş dolayısıyla eleştirilen ve yaşadığı ev hakkında çeşitli iddialar ortaya atılan Hatipoğlu "Ankara'da sıradan bir apartman dairesinde oturuyoruz. Merak edenler olmuş onun için de söylüyorum. 5 katlı binanın 3. katında oturuyorum. Evimizin önünde de havuz yok. Evimizin önünde güzel bir araba parkı var. Üst katta da rahmetli oturuyordu. Karşı katta kardeşim oturuyor. Diğer katlarda da kiracılar oturuyor. 20 yıldır aynı dairede oturuyorum." diye konuştu.
 
Hatipoğlu'nun bu açıklaması geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan 'Ramazan programı için 600 bin TL aldı' iddialarına cevap olarak değerlendirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler