İl Sağlık Müdürlüğüne Lojman Protestosu

Sağlık-Sen İzmir Şubesi Başkanı Ekrem Özdemir, İzmir İl Sağlık Müdürlüğünün bir sağlık çalışanının lojmandan çıkartılması hakkındaki mahkeme kararına aykırı davranarak işlem yaptığını iddia etti. İzmir İl Sağlık Müdürlüğü önünde toplanan sendika yönetimi

İl Sağlık Müdürlüğüne Lojman Protestosu

Sağlık-Sen İzmir Şubesi Başkanı Ekrem Özdemir, İzmir İl Sağlık Müdürlüğünün bir sağlık çalışanının lojmandan çıkartılması hakkındaki mahkeme kararına aykırı davranarak işlem yaptığını iddia etti. İzmir İl Sağlık Müdürlüğü önünde toplanan sendika yönetimi ve üyeleri, kararı protesto etti.

Sağlık-Sen İzmir Şubesi yönetimi ve üyeleri, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü önünde toplanarak müdürlüğün lojman kararını protesto etti. Müdürlüğe bağlı lojman komisyonunun üyeleri olan Fatma Tere Keskin'in ikamet ettiği lojmandan haksız bir şekilde tahliyesine ilişkin karar aldığını savunan Sağlık-Sen İzmir Şube Başkanı Ekrem Özdemir, "Bu kararın iptali için Şubemiz Hukuk Müşaviri Avukat Coşkun Üzüm tarafından, İzmir İdare Mahkemesine başvurulmuş ve İzmir 3. İdare Mahkemesi, 2014/1825 E. - 2015/969 K. sayılı kararı ile bahse konu Lojman Komisyonu kararının iptali ile üyemizin tahliye edildiği lojmana geri dönmesine karar vermiştir. Bilindiği üzere, İdari Yargılama Usulü Kanunu'nun 28. Maddesi gereği, idare mahkemeleri kararlarının ilgili idare tarafından gecikmeksizin uygulanması zorunludur ve bunun süresi her halde kararın tebliğinden itibaren 30 günü geçemez" dedi.

İl Sağlık Müdürlüğünün mahkeme kararı gereği üyelerini tahliye edildiği lojmana yerleştirmek yerine lojman tahsis kararını iptal ettiğini belirten Özdemir, "Sağlık-Sen İzmir Şubesi olarak gerekli her türlü yasal yola başvurulacağının ve dün olduğu gibi bu günde üyelerimizin ve sendikamızın haklarının korunması bakımından gerekli her türlü mücadeleyi vereceğimizin bilinmesini istiyorum" dedi

İl Sağlık Müdürlüğüne Lojman Protestosu

İl Sağlık Müdürlüğüne Lojman Protestosu

İl Sağlık Müdürlüğüne Lojman Protestosu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam