İki kerdeşin acı sonu!

Elazığ’ın Kovancılar ilçesinde iki kardeş, kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından vurularak öldürüldü.Olay, gece geç saatlerde Kovancılar ilçesinde TOKİ evlerine yakın bir yerde meydana geldi. Arıcak ilçesi Yoğunbilek köyünde ikamet eden kardeşler Ali

İki kerdeşin acı sonu!

Elazığ’ın Kovancılar ilçesinde iki kardeş, kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından vurularak öldürüldü.

Olay, gece geç saatlerde Kovancılar ilçesinde TOKİ evlerine yakın bir yerde meydana geldi. Arıcak ilçesi Yoğunbilek köyünde ikamet eden kardeşler Ali (33) ve Yunus Çetintaş (28) alacaklarını tahsil etmek için Kovancılar ilçesine geldi.

Çetintaş kardeşler bilinmeyen bir nedenle kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri 2 kardeşin cansız bedeniyle karşılaştı. Olayla ilgili inceleme yapılmasının ardından iki kardeşin cesedi otopsi yapılmak üzere Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Şüpheli veya şüphelilerin tespit edilmesi için polis çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam