İki kardeş kaza kurbanı oldu

Mersin’de pazar kamyonetinin park halindeki TIR’a arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 7 ve 11 yaşındaki iki kardeş hayatını kaybederken, baba ile diğer çocuğu yaralandı.Edinilen bilgiye göre, pazarda satıcılık yapan Hamdi P., içerisind

İki kardeş kaza kurbanı oldu

Mersin’de pazar kamyonetinin park halindeki TIR’a arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 7 ve 11 yaşındaki iki kardeş hayatını kaybederken, baba ile diğer çocuğu yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, pazarda satıcılık yapan Hamdi P., içerisinde Azad (7), Ayşe (11) ve Bayram adlı 3 çocuğu ile birlikte kendisine ait kamyonetle pazar yerine gitmek üzere harekete geçti. 33 SK 628 plakalı kamyonet, merkez Akdeniz ilçesi Mevlana Mahallesi Okan Merzeci Bulvarı’nda seyir halindeyken, yolun kenarında park halindeki 50 AD 846 plakalı tıra arkadan çarptı.

Kazada ağır yaralanan çocuklardan Azad ve Ayşe, kaldırıldıkları Mersin Devlet Hastanesi’nde hayatlarını kaybetti. Yaralı baba ve diğer çocuğunun Toros Devlet Hastanesi’ndeki tedavilerinin ise sürdüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler