Hollywood Yıldızlarına Türk fındığı

Dünyanın en önemli fındık üreticilerinden olan Türkiye'de Fındık Tanıtım Grubu, tanıtım faaliyetleri kapsamında Hollywood yıldızlarına hizmet veren bir firmayla anlaşarak Türk fındığının marka değerini artıracak.Fındık Tanıtım Grubu (FTG) Yönetim Kurulu B

Hollywood Yıldızlarına Türk fındığı

Dünyanın en önemli fındık üreticilerinden olan Türkiye'de Fındık Tanıtım Grubu, tanıtım faaliyetleri kapsamında Hollywood yıldızlarına hizmet veren bir firmayla anlaşarak Türk fındığının marka değerini artıracak.

Fındık Tanıtım Grubu (FTG) Yönetim Kurulu Başkanı Edip Sevinç, FTG'nin fındığın tanıtımına çok önemli katkılar yapmaya devam ettiğini belirterek, ABD’de bir süredir reklam ve tanıtım faaliyetlerine bulunduklarını söyledi.

Los Angeles’ta bazı firmalarla işbirliği gerçekleştirdiklerini belirten Sevinç, Fındık Tanıtım Grubu olarak ABD'de 30 önemli çikolata firması ile işbirliğine gideceklerini ifade etti.

Sevinç, yapılan tanıtım ve reklam faaliyetlerinin Türkiye'nin yeşil altını olarak bilinen fındığın tüketilmesine ve tanıtımına çok önemli katkılar sağlayacağını dile getirerek, tanıtım faaliyetlerine aralıksız devam ettiklerini vurguladı.

Bu yıl için tanıtım projesinin Ekonomi Bakanlığı tarafından onaylanarak yürürlüğe girdiğine dikkati çeken Sevinç, bu kapsamda ilk tanıtım çalışmasını ABD'de gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Sevinç, yürüttükleri çalışmalar kapsamında ABD dışında Japonya’da da mağazaları bulunan "Compartes" isimli firma ile FTG’nin iş birliği gerçekleştirdiğine vurgu yaparak, bu firmanın anlaşma sağladıkları diğer firmaların dışında destekleriyle İstanbul adıyla ve üzerinde Türk motifleri bulunan çikolata üreteceğini söyledi.

BU TANITIM, TÜRK FINDIĞININ MARKASINA MARKA KATACAK

Bu firmanın aynı zamanda Hollywood Yıldızları tarafından da sıkça tercih edildiğine işaret eden Sevinç, şöyle konuştu:

"Hollywood Yıldızları için de ürünler yapıyor.  Artık Türk fındığını bu anlaşmamız gereği Hollywood Yıldızları da tüketmiş olacak. Onlar da Türk fındığını tanıyacak. Biz bu nedenle ABD'de yürüttüğümüz bu tanıtım ve reklam faaliyetlerini önemsiyoruz. Bu tanıtım Türk fındığının değerine değer, markasına marka katacaktır. Türk fındığının dünyadaki bilinirliği daha artmış olacaktır. FTG olarak fındığımızı daha fazla ülkeye nasıl yayabiliriz diye hesap yapıyoruz. Bu zamana kadar bunda başarılı olduk. Bundan sonrada elimizden geleni yapacağız."

Sevinç, ilerleyen dönemde tanıtım çalışmalarını başka ülkelerde sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler