Hız koridoru devreye girdi!

Ordu'da Fatsa ilçesinde hız Koridor sisteminin açılışı Kaymam Bekir Atmaca tarafından yapıldı.Büyük Sanayi Kavşağı ile Dolunay Kavşağı arasında hizmet verecek sistemde kamyonet ve kamyonlarda geçiş hızı 50 kilometre otomobillerde ise hız sınırının 70 kilo

Hız koridoru devreye girdi!

Ordu'da Fatsa ilçesinde hız Koridor sisteminin açılışı Kaymam Bekir Atmaca tarafından yapıldı.

Büyük Sanayi Kavşağı ile Dolunay Kavşağı arasında hizmet verecek sistemde kamyonet ve kamyonlarda geçiş hızı 50 kilometre otomobillerde ise hız sınırının 70 kilometre olduğu belirtildi.

Kaymakam Atmaca ve Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk yaptıkları açıklamada hız koridoru sisteminin bugün hizmete başladığını söyledi.

İlçe girişindeki Dolunay Kavşağı'nın maddi hasarlı ve can kayıplarının olduğu kazalara neden olduğuna işaret eden Atmaca, "Burayla ilgili Karayolları Genel Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmelerde hem trafiği rahatlatmak, hem de kazaları önlemek amacıyla 'ne yapılır ?' diye çalışmalar yaptık. Uzun süredir gündemde olan hız koridoru kuruldu ve nihayet bugün hizmete açıldı. Otomobillerde 70, kamyonetlerde ve kamyonlarda 50 kilometre olan hız sınırını aşan sürücülere Trafik Kanunu'nun 51/2-A maddesi kapsamında aştıkları orana göre 172 lira ile 350 lira ceza uygulanacak" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam