Hırsız aileden çıktı

Fatih'te bir iş yerine giren hırsızlar, piyasa değeri yaklaşık 50-60 bin lira olan malzemeleri dakikalar içerisinde çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansırken görüntüleri izleyen Suriyeli iş yeri sahibi, şahıslardan birisinin kayınbiraderi olduğ

Hırsız aileden çıktı

Fatih'te bir iş yerine giren hırsızlar, piyasa değeri yaklaşık 50-60 bin lira olan malzemeleri dakikalar içerisinde çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansırken görüntüleri izleyen Suriyeli iş yeri sahibi, şahıslardan birisinin kayınbiraderi olduğunu tespit etti.

Olay, geçtiğimiz günlerde Zeyrek Mahallesi Ders Vekili Sokak'ta 00.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Suriye uyruklu bir şahsa ait olan iş yeri önüne gelen iki şüpheli, önce etrafı gözetledi. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda, şüpheliler iş yeri çevresinde yaptıkları keşfin ardından kapısını kırıp içeriye giriyor. Bu sırada iş yeri önüne beyaz bir kamyonet ile üçüncü bir şüpheli daha geliyor. Birkaç dakika içerisinde gerçekleşen hırsızlık olayının ardından, olay yerine gelen polis ekipleri ve iş yeri sahibi piyasa değeri 50 bin ile 60 bin lira arası değişen 71 teneke zeytin yağı, 110 kilo salep, 200 kilo pekmez, bir adet kahve makinesi, 70 kilo peynir ve 200 kilo baharat çalındığını fark etti.

İş yerinin soyulmasına ilişkin güvenlik kamerası görüntülerini izleyen Suriyeli esnaf, olayı gerçekleştirenlerden birisinin de kendisi gibi Suriye uyruklu olan kayınbiraderi olduğunu tespit etti.

HIRSIZLIK ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Güvenlik kameraları tarafında kaydedilen hırsızlık anında ise, hırsızların önce dükkan önüne gelip keşif yaptığı görülüyor. Keşfin ardında dükkanın kilidini kırıp hırsızların içeriye giriyor. Hırsızların çaldıkları malları daha sonra dükkan önüne yanaşan beyaz bir kamyonete yükledikleri, iki kişinin hırsızlık için kullanılan kamyonetle bir diğer şüphelinin ise yürüyerek hızla uzaklaştıkları görülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler