Zonguldak'ta Korkutan Heyelan: Ereğli Alaplı Yolu Bir Süre Ulaşıma Kapandı

Zonguldak'ta etkili olan sağanak yağış sonrası Ereğli ve Alaplı ilçelerini birbirine bağlayan karayolunda heyelan meydana geldi, kaya parçaları yolu trafiğe kapattı.
Zonguldak'ta Korkutan Heyelan: Ereğli Alaplı Yolu Bir Süre Ulaşıma Kapandı

Zonguldak genelinde etkisini sürdüren kuvvetli sağanak yağış, hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yağışın ardından Ereğli-Alaplı karayolunun Göktepe mevkisinde, yamaçtan kopan toprak ve kaya parçaları yola savruldu.

Heyelan nedeniyle karayolunun bir şeridi tamamen ulaşıma kapanırken, bölgede trafik akışı kontrollü şekilde sağlandı. Sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine Karayolları ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin Müdahalesiyle Yol Yeniden Açıldı

Olay yerine ulaşan Karayolu Şube Müdürlüğü ekipleri, iş makineleri eşliğinde temizlik çalışması başlattı. Yaklaşık 30 dakika süren hummalı çalışmanın ardından yoldaki kaya ve toprak yığınları kaldırıldı.

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte trafik akışı yeniden normale döndü. Yetkililer, bölgede yağışların

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.