Heyelan, kamyonu uçurumdan yuvarladı!

Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Çatalağzı beldesinde bulunan özel bir termik santralin liman sahası yapmak amacıyla tıraşlanan bölümünde heyelan meydana geldi. Göçük alanından moloz taşıyan bir kamyon içerisinde iki kişiyle toprak altında kaldı. Uzun

Heyelan, kamyonu uçurumdan yuvarladı!

Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Çatalağzı beldesinde bulunan özel bir termik santralin liman sahası yapmak amacıyla tıraşlanan bölümünde heyelan meydana geldi. Göçük alanından moloz taşıyan bir kamyon içerisinde iki kişiyle toprak altında kaldı. Uzun uğraşlar sonucu iki kişi de toprak altından sağ olarak kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre özel bir termik santrale ait limanın üst kısmının tıraşlanırken heyelan meydana geldi. Tıraşlama sırasında meydana gelen heyelan sebebiyle içerisinde Cemal Erdemir (25) ve Halil Bilben (22)’in bulunduğu moloz taşıyan bir kamyon da yaklaşık 70 metreden aşağıya yuvarlandı. Ön kısmı dağdan kopan toprak ve taş molozların altında kalan kamyonun içinde sıkışan 2 işçiyi gören vatandaşlar AFAD ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Şoförün yanında bulunan Halil Bilben (22) kendi imkanlarıyla toprak altında kalan kamyondan çıkmayı başarırken, kamyon sürücüsü Cemal Erdemir (25) AFAD ekipleri tarafından yaklaşık 4 saatlik çalışma sonucu kurtarıldı.

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar, 4 saat arayla ambulanslarla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kamyon sürücüsü Cemal Erdemir’in her iki bacağında da kırıklar olduğu tespit edilirken, İki yaralının da hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam