Hesap kavgası kanlı bitti!

Konya’da, bir alkollü eğlence mekanında bin 60 liralık hesabı çok bularak ödemek istemeyen dört müşteri ile işletme çalışanları arasında çıkan kavgada, 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.Olay, saat 03.15 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Musalla Bağları Ma

Hesap kavgası kanlı bitti!

Konya’da, bir alkollü eğlence mekanında bin 60 liralık hesabı çok bularak ödemek istemeyen dört müşteri ile işletme çalışanları arasında çıkan kavgada, 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Olay, saat 03.15 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Musalla Bağları Mahallesi Ahmet Hilmi Nalçacı Caddesindeki birahanede meydana geldi. İddiaya göre, Muhammet Emin Işık, İbrahim S. (28), Ali S. (22) ve Muhammet U., eğlence mekanına gitti. Bir süre mekanda eğlenen grup daha sonra garsondan hesabı istedi. İşletmede garson olarak çalışan Recep S.‘nin (33) getirdiği bin 60 liralık hesabı çok bularak ödemeyi kabul etmeyerek mekandan ayrılan grup ile garson arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine müşterilerden Muhammet U., tabancasıyla garson Recep S.’ye ateş edip olay yerinden kaçmasıyla olay büyüdü. Sağ kolundan yaralanan garson Recep S., iş yerinin önündeki arabasında bulunan pompalı tüfeği alarak şahıslara rast gele ateş etmeye başladı. Pompalı tüfekten çıkan saçmaların göğsüne isabet ettiği Muhammet Emin Işık ağır yaralanarak olduğu yere yığılırken, darp edilen İbrahim S de bacağına isabet eden saçmalarla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrollerde Muhammet Emin Işık’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sonrası Muhammet Emin Işık’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.

Olaydan yara almadan kurtulan müşterilerden Ali S. de ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

ÖLDÜRDÜĞÜ KİŞİNİN CANSIZ BEDENİNE KÜFÜR

Kavganın ardından çevrede araştırma yapan polis, cinayet zanlısı Recep S.’yi çalıştığı işletmenin içinde buldu. Kolundan tabancayla yaralanan cinayet zanlısı, ambulansa götürüldüğü sırada yerdeki Muhammet Emin Işık’ın cansız bedenine küfretmesi dikkat çekti. Recep S. de özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis, yaptığı araştırmada, Recep S.’nin kullandığı suç aleti pompalı tüfeği eğlence mekanının yanındaki binanın boş kısmında saklanmış halde buldu. Cinayet zanlısı Recep S’nin polise verdiği ilk ifadesinde, "Bin 60 liralık hesap getirdim. Ödemeden dışarıya çıktılar. Arkalarından gittim tabancayla ateş etti. Ben de pompalı tüfekle öldürdüm" dediği iddia edildi.

Polis, silahla garsonu kolundan yaraladıktan sonra kaçan Muhammet U’yu yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam