Her Kan Bağışı İçin Fidan Dikiliyor

Malatya'da düzenlenen kan bağış kampanyasında her bağışlanan her ünite kan için bir fidan dikiliyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na bağlı Kadın Kültür ve Spor Merkezi ile Türk Kızılayı tarafından kan bağış kampa

Her Kan Bağışı İçin Fidan Dikiliyor

Malatya'da düzenlenen kan bağış kampanyasında her bağışlanan her ünite kan için bir fidan dikiliyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na bağlı Kadın Kültür ve Spor Merkezi ile Türk Kızılayı tarafından kan bağış kampanyası düzenlendi. Kan Bağış gününe, Kan Bağışı Günü'ne Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, daire başkanları, şube müdürleri ile vatandaşlar katıldı. Etkinlikte ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, "Kadın Kültür ve Spor Merkezimizde güzel bir aktivite için buradayız. Kan Bağışı Kampanyası için geldik. Bu merkezimiz, mahallenin sosyal ve kültürel ihtiyacına karşılık verirken diğer taraftan buradan yararlanan kadınlarla birlikte bu tür aktivitelere imza atıyor" dedi. Kan bağışında bulunan vatandaşların bir yandan kan verirken diğer taraftan da Malatya'nın yeşillenmesine katkı sağladığına dikkat çeken Mumcu, "Bu da bizi çok mutlu etti. Kan veren hemşehrilerimiz adına Kızılay bir fidan dikiyor. İnşallah bu etkinlikleri çoğaltacağız. Belli periyotlarla kan bağışını zaten belediye ana hizmet binamızda yapıyoruz ama sosyal merkezlerimizde de yaygınlaştırmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Kadınların öncülük ettiği etkinlikte vatandaşlar gün boyunca kan bağışında bulundu.

Her Kan Bağışı İçin Fidan Dikiliyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam