Hemşireye tekme tokat dayak

Üsküdar’da bulunan bir hastanedeki görevli hemşire, hasta yakınları tarafından darp edildi. 6 kişinin arasında kalan hemşirenin gözü ve boynunda morluklar oluşurken, korku dolu o anlar ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay, 30 Aralık’ta meydan

Hemşireye tekme tokat dayak

Üsküdar’da bulunan bir hastanedeki görevli hemşire, hasta yakınları tarafından darp edildi. 6 kişinin arasında kalan hemşirenin gözü ve boynunda morluklar oluşurken, korku dolu o anlar ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, 30 Aralık’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, hastanede gece nöbeti tutan hemşire A.Y, ziyaret saatinin bittiğini hasta yakınlarına duyurmaya başladı. 64 yaşındaki Y.S’nin odasına da giren A.Y hemşire, odada bulunan hasta yakınlarına ziyaret saatinin bittiğini söyledi. Hemşire ziyaret saatinin bittiği yönünde yaptığı uyarının ardından hasta yakınlarının hakaret ve küfürlerine maruz kaldı.
 
 
6 kişilik grubun içinde kalan talihsiz hemşire, biri kadın 2 kişi tarafından darp edildi. Yaşanan darp olayının ardından hemşirenin boynunda ve gözünde morluklar oluştu. Korku dolu anlar yaşayan hemşire durumu polis ekiplerine bildirdi. 10 gün iş göremez raporu alan talihsiz kadının yaşadığı korku dolu o anlar ise hastanenin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
 
Polisin şüphelileri yakalamak için başlattığı çalışma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler