Hayvanlar ölümden döndü!

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde bir ahırda yangın çıktı. Yangında 1 büyükbaş hayvan telef olurken, 15 hayvan da yanmaktan son anda kurtarıldı. Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde Bahçeyaka Mahallesi'nde bulunan bir ahırda elektrik kontağından çıkan ya

Hayvanlar ölümden döndü!

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde bir ahırda yangın çıktı. Yangında 1 büyükbaş hayvan telef olurken, 15 hayvan da yanmaktan son anda kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde Bahçeyaka Mahallesi'nde bulunan bir ahırda elektrik kontağından çıkan yangın bir anda tüm ahır ve saman balyalarının olduğu bölgeyi sardı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Söğüt Belediyesi itfaiyeleri ve Korkuteli Orman İşletme Müdürlüğü arozözleri yangına müdahale etti. Yangında bir büyükbaş hayvan yanarak telef olurken, 15 hayvan da yanmaktan son anda kurtarıldı. Yangında vücutlarında büyük yanıklar oluşan hayvanlar, üzerlerine su tutularak tedavi edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam