Hayatını kaybeden hacı adayının ağabeyi isyan etti!

Kabe’de şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle Mescid-i Haram’daki genişletme çalışmalarında kullanılan vincin hacı adaylarının üzerine devrilmesi sonucu hayatını kaybedenlerin arasında yer alan Trabzonlu hacı adayı Erol Karaağaçlı'nın ağabeyi Hayrettin Kara

Hayatını kaybeden hacı adayının ağabeyi isyan etti!

Kabe’de şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle Mescid-i Haram’daki genişletme çalışmalarında kullanılan vincin hacı adaylarının üzerine devrilmesi sonucu hayatını kaybedenlerin arasında yer alan Trabzonlu hacı adayı Erol Karaağaçlı'nın ağabeyi Hayrettin Karaağaçlı isyan etti.

Ağabey Karaağaçlı, Haber61.net'e yaptığı açıklamada "hac zamanı bu çalışmaların durdurulması gerekli" dedi.

Karaağaçlı, "Hac mevsiminde bu çalışmaları durdurmazsan kaza oluyor ve hacılarımız hayatını kaybediyor. Her seferinde hac mevsiminde kaza oluyor. Kardeşim hacca gideceği günü nasıl bekleyeceği demişti bana. Sanki vefat edeceği içine doğmuştu. üzüntülüyüm ama kutsal topraklarda hayatını kaybetti" dedi.

11994471_10153683756723120_1878254635_n.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam