Hayata Aynı Gün Veda Ettiler

50 yıldır aynı yastığa baş koyan çift evlilik yıldönümlerini kutlamak için tatile gitti.

Hayata Aynı Gün Veda Ettiler

50 yıldır aynı yastığa baş koyan çift evlilik yıldönümlerini kutlamak için tatile gitti. Orada kendilerini acı bir sürpriz bekliyordu.

İngiltere'de yaşayan Brian- Betty Eckersley çifti 50. evlilik yıldönümlerini kutlamak için Majorca'ya gitti. Aynı zamanda 73 yaşına basan Brian'ın doğumgününü de kutlayan çift akrabalarıyla birlikte eğlenirken Betty fenalaştı. Hastaneye kaldırılan Betty'nin beyin kanaması geçirdiği belirtildi ve yaşam ünitesine bağlandı.

Eşinin yanından bir saniye bile ayrılmayan Brian üzüntüye dayanamayarak kalp krizi geçirdi ve hayata veda etti. Eşi Betty'nin yaşam ünitesi ise bu olaydan birkaç saat sonra kapatıldı.

Çiftin 46 yaşındaki kızları Carol Cutler anne-babasıyla ilgili olarak şunları söyledi: 'Annem hastalandığında babam onsuz eve dönmeyeceğini söyledi. Onsuz yaşayamazdı. Aynı gün hayata veda ettiler. Bu olay yüzünden hepimiz şoktayız'

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam