Havai fişek deposunda patlama

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde bir iş merkezinin havai fişek deposunda patlama meydana geldi. Patlamada 1’i ağır 2 kişi yaralandı.Sarısu Mahallasi 165.Sokak’ta bulunan bir iş merkezinin havai fişek deposunda bilinmeyen bir nedenden dolayı meydana gelen p

Havai fişek deposunda patlama

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde bir iş merkezinin havai fişek deposunda patlama meydana geldi. Patlamada 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

Sarısu Mahallasi 165.Sokak’ta bulunan bir iş merkezinin havai fişek deposunda bilinmeyen bir nedenden dolayı meydana gelen patlamada biri 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Ağır yaralanan 34 yaşındaki Doğan Karaca, olay yerine gelen 112 acil servis ekibinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralanan işyeri sahibi Serkan Kaya da binadan kendi imkanları ile çıkarken ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Patlama sonucu çıkan yangına Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 5 itfaiye aracı müdahale ederken, söndürme çalışmaları devam ediyor.

İTFAİYE ERİ MAZGALA DÜŞTÜ

İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu bir itfaiye eri mazgalın üzerinden geçerken 3 metrelik çukura düştü. İtfaiye erinin kendi imkanları ile düştüğü çukurdan çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam