Havaalanından belediyeye transfer!

Trabzonlu İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ilginç bir transfer gerçekleştirdi.İmamoğlu, Turkish Ground Services'da (TGS) Kurumsal İletişim Müdürlüğü görevinden ayrılan Yavuz Saltık’ı kendi ekibine dahil etti. Başkan İmamoğlu kendisi gib

Havaalanından belediyeye transfer!

Trabzonlu İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ilginç bir transfer gerçekleştirdi.

İmamoğlu, Turkish Ground Services'da (TGS) Kurumsal İletişim Müdürlüğü görevinden ayrılan Yavuz Saltık’ı kendi ekibine dahil etti. Başkan İmamoğlu kendisi gibi Trabzonlu olan Saltık’a Özel Kalem Müdürlüğü görevini verdiği öğrenildi.

Bu transfer Beylikdüzü belediyesinde ve bazı çevrelerce olumlu ve olumsuz eleştiriler aldı. Saltık’ın Havaalanından belediyeye geçişini eleştirenler “Bu bir hemşeri kıyağı mı? Belediye içerisinde hak eden başka isimler yok muydu?” ifadelerini kullanırken bazı isimler ise bu transferi olumlu karşılayarak Saltık’ın bu görevi yerine getirebileceğini savundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam