Hatay'da 23 nisan coşkusu!

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, 23 Nisan nedeni ile koltuğunu geçici süre ile devrettiği minik vali ile ‘selfie’ pozu verdi.  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay Valisi Celalettin Lekesiz’in koltuğuna 6. sınıf öğrencisi Ne

Hatay'da 23 nisan coşkusu!
Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, 23 Nisan nedeni ile koltuğunu geçici süre ile devrettiği minik vali ile ‘selfie’ pozu verdi. 
 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay Valisi Celalettin Lekesiz’in koltuğuna 6. sınıf öğrencisi Necmiye Yaren Nişli oturdu. Vali koltuğuna oturan Necmiye Yaren Nişli, Vali Lekesiz ile sohbet etti ve gazetecilerin sorularını yanıtladı. Hatay’a dair projelerinden ve hedeflerinden bahseden Nişli, eğitimin önemine değinerek, “Her şeyin başı eğitim, eğitim varsa çözülemeyecek sorun kalmaz.” dedi.
Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz de geleceğin emanet edileceği gençlerin iyi yetişmesinin memnuniyet verici olduğunu ifade ederek, “Gençlerimizin her geçen gün daha da iyi yetiştiğini görmek, geleceğe dair umutlarımızı daha da güçlendiriyor ve besliyor. Çocuklarımızı yetiştiren anne ve babalara, öğretmenlere teşekkür ederim.” dedi.
 
Ziyaretin sonunda minik Vali Yaren Nişli, Vali Lekesiz ile selfie çekmeyi de ihmal etmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam