Hastane dönüşü feci kaza

Bursa’da hastane dönüşünde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, orta refüjdeki ağaç ve karşı şeritte kırmızı ışıkta duran lüks otomobile çarparak durabildi.Kaza, merkez Osmangazi ilçesi Altıparmak Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Mahir Şafak G

Hastane dönüşü feci kaza

Bursa’da hastane dönüşünde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, orta refüjdeki ağaç ve karşı şeritte kırmızı ışıkta duran lüks otomobile çarparak durabildi.

Kaza, merkez Osmangazi ilçesi Altıparmak Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Mahir Şafak G., idaresindeki 16 GA 023 plakalı otomobil, kaygan zeminde direksiyon hakimiyetini kaybederek, refüje çıktı. Burada ağaca ve karşı şeritte kırmızı ışıkta duran A.A. idaresindeki 16 AB 135 lüks otomobile çarpan araçtaki, Sami ve Bülent G., yaralandı. Sürücü ve kuzeni Hakan G., kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Sami ve Bülent G., kardeşler 112 ekipleri tarafından Çekirge ve Bursa Devlet Hastanelerine kaldırıldı. Kaza yapan araçtaki ailenin hastaneden döndüğü ve Karaman Mahallesi’ndeki evlerine gittiği öğrenildi.

Öte yandan, lüks aracın şoförü A.A.’nın da otomobilini 3 ay önce aldığı ortaya çıktı. A.A.’nın da babasıyla birlikte hastaneden döndüğü belirtildi.

Polis, kazayla alakalı tahkikat başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler