Hasta buzağıya özel araba

Giresun’da bir kişi, hastalanan buzağısını komşusunun arabasıyla veterinere götürerek adeta insanlık dersi verdi.Giresun’un Keşap ilçesi Çamlıca köyünde hayvancılıkla geçimini sağlayan Emrullah Yetkin, bir haftalık olan buzağısının hastalanması üzerine ko

Hasta buzağıya özel araba

Giresun’da bir kişi, hastalanan buzağısını komşusunun arabasıyla veterinere götürerek adeta insanlık dersi verdi.

Giresun’un Keşap ilçesi Çamlıca köyünde hayvancılıkla geçimini sağlayan Emrullah Yetkin, bir haftalık olan buzağısının hastalanması üzerine komşusunun arabası ile ilçede bulunan veteriner hekime getirdi.

Mecbur kaldıkları için buzağıyı arabayla getirdiklerini söyleyen Yetkin, "Can bu, başka bir şeye benzemez. Ha insan canı, ha hayvan canı, fark etmez" dedi.

Veteriner hekim hemen hasta buzağıya müdahale etti. Uygulanan tedavi ile sağlığına kavuşan buzağı, geldiği araba ile geri götürüldü. Buzağının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler