Hamsi partisi üyeleri biraraya getirdi

Memur-Sen’e bağlı Eğitim Bir-Sen üyeleri, kaynaşmak ve sorunları konuşmak amacıyla Batıpark’ta hamsi partisi yaptı. 300 kilo hamsi ızgaranın yapıldığı etkinlikte eğitim alanındaki sorunlar konuşuldu. Eğitim Bir Sen Samsun Şube Başkanı Nejdet Güneysu, her

Hamsi partisi üyeleri biraraya getirdi

Memur-Sen’e bağlı Eğitim Bir-Sen üyeleri, kaynaşmak ve sorunları konuşmak amacıyla Batıpark’ta hamsi partisi yaptı. 300 kilo hamsi ızgaranın yapıldığı etkinlikte eğitim alanındaki sorunlar konuşuldu.


Eğitim Bir Sen Samsun Şube Başkanı Nejdet Güneysu, her yıl Eğitim Bir-Sen öncülüğünde bu birlikteliği yaptıklarını belirterek, “Bizim buradaki amacımız üyelerimizi, gönüldaşları bir araya getirmek. Bu tür etkinlikler, hem tanışmamıza vesile oluyor hem de Eğitim Bir-Sen üyelerinin birbirine biraz daha kenetleşmesine neden oluyor. Samsun’da yetkili sendikayız. Yetkili sendika olmamızın ağırlığı ve sorumluluğuyla işleri yapmamız gerekiyor. Biz hamsiyi vesile ederek dostluğu, kardeşliği, birlik ve beraberliği yeniden tesis etmek, kamu ve eğitim çalışanları arasında sorunlarımızı konuşarak onlara çözüm üretmek için bir aradayız. Eğitim Bir-Sen olarak Samsun’da eğitimin bir parçasıyız. Sadece çalışanlarımızın hak ve özgürlüklerini elde etmek değil, aynı zamanda eğitim ve öğretimin kalitesi nasıl artırabilir diye sıkıntı çekiyoruz. Burada bunları konuşuyoruz. Buradan almış olduğumuz bilgileri ilgililerle paylaşıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler