Haluk Ulusoy aday oldu Trabzon karıştı

Yönetici Köksal Sadıklar  aynı yönetimde görev yaptığı ve daha sonra istifa eden Engin Kara’yı isim vermeden Haluk Ulusoy ismini daha önce kamp eğitim tesisleri olan ve ardından Trabzonspor’a devredilen Trabzonspor’un Tesislerinden silmek ile suçladı.Yöne

Haluk Ulusoy aday oldu Trabzon karıştı

Yönetici Köksal Sadıklar  aynı yönetimde görev yaptığı ve daha sonra istifa eden Engin Kara’yı isim vermeden Haluk Ulusoy ismini daha önce kamp eğitim tesisleri olan ve ardından Trabzonspor’a devredilen Trabzonspor’un Tesislerinden silmek ile suçladı.

Yönetici Sadıklar’ın isim vermeden Haluk Ulusoy‘un ismini tesislerden silinmesinin sorumlusu olarak gösterdiği eski yönetici  Engin Kara yönetici Sadıkları ağır bir dille suçladı.

SADIKLARIN HİÇBİR ŞEYDEN HABERİ YOK

Kara yönetici Köksal Sadıklar’ın yönetimde olanların hiç birinden haberi olmadığını belirterek” Şimdi Sadıklara soruyorum? Haluk Ulusoy TFF başkanlığına aday olduğunu açıklamasaydı bu tür bir beyanet verecek miydi? Yada o isim oradan silineli nerdeyse 2 yıl oldu, sn Sadıklar Haluk Ulusoy isminin o tesislerden silinip Kadir Özcan ismi verildiğini yeni mi fark etti?

ULUSOY İSMİNİN SİLİNMESİ BAŞKANIN TALİMATIYDI

Eski yönetici Kara kendisinin kafasına göre gidip Haluk Ulusoy tesislerinin ismini Kadir Özcan tesisleri olarak değiştirmediğini de sözlerine ekleyerek” Bakın o dönem başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu, Haluk Ulusoy arasında bir kırgınlık oldu. Başkanımız Hacıosmanoğlu bir gece beni saat 01 :30 civarında aradı ve oradan ismin silinmesi talimatını verdi. Başkan aynı anlarda dönemin Genel müdürü  Metin Kazancıoğlu’nu aradı ona da aynı talimatı verdi. Ben sabah Genel müdüre gittim, başkan böyle bir şey diyor dedim.Oda başkanın kendisini de aradığını söyledi. Ne yapacağız dedi, Bende bir iki gün bekleyelim sonra bakarız dedim. Kulüp Başkanın talimatıydı bu, karşımı çıkacaktık. Bir iki gün bekledik sonra bizde gidip ismi değiştirdik.

ÇAKIROĞLU KARŞI ÇIKTI

Kara dönemin başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu’nun Haluk Ulusoy isminin tesislerden silinmesine karşı çıkan tek isim olduğunu ifade ederek “ Başkan yönetimden kimseye haber vermedi. Köksal Sadıklar’ın’da bundan haberi yoktu. Başkan yardımcısı Çakıroğlu ben ve Genel Müdür Metin Kazancıoğlu dışında hiçbir yöneticinin başkanın bu talimatından haberi yoktu. Başkan bugünde onlara bir çok şeyi haber vermiyor. Bir gün sonra Sebahattin başkan bu yapılanan yanlış olduğunu ve yapmamamız gerektiğini söyledi. Ancak oda başkana dinletemedi. Zaten o sıralarda başkan yardımcısı Çakıroğlu’nun başkanla arası yoktu ve istifa etmeye hazırlanıyordu.

BAŞKAN HACIOSMANOĞLU AÇIKLASIN

Eski yönetici Karar Köksal sadıkların yaptığı açıklamanın tam bir fiyasko olduğunun altını çizerek “ O dönem hiç bir şeyden haberi olmayan Sadıklar bugün boş konuşuyor. Haluk Ulusoy aday oldu ya Başkanı açıklama yapamıyor, onun yerine Sadıklar konuşuyor. Cesareti varsa adamsa Sn Hacıosmanoğlu çıkar açıklama yapar. Sadıklar başkanı ikna edecektik diyor. Başkanı nasıl ikna edecekti Sadıklar, haberi yoktu ki. Hiçbir şeyden haberi olmayan yönetici başkanı nasıl ikna edecekti. Şimdi başkan açıklasan ne dediğini nasıl dediğini açıklasın.Yada Köksal sadıklara desin onun adına Sn Sadıklar açıklasın.Eğer başkan bu konu ile ilgili açıklama yapmazsa bende tüm bildiklerimi kamuoyuyla paylaşırım” dedi.

KÖKSAL SADIKLAR NE DEMİŞTİ ?

‘BAŞKANI İKNA ETMİŞTİK’

Trabzonspor Kulübü yönetim kurulu üyesi Köksal Sadıklar TFF başkanlığına adaylığını açıklayan Haluk Ulusoy’a ismini tesislerden kaldırarak yanlış yaptıklarını itiraf etti. Sadıklar o dönemde başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nu ikna ettiklerini belirterek ‘ Ancak bugün yönetimde olmayan bir arkadaşımız üzerine vazifeymiş gibi tabelayı gidip indirdi’ itirafında bulundu.

‘BİZE NE KAZANDIRDI’

Hacıosmanoğlu’da bu arkadaşın tezgahına geldi. Haluk Ulusoy’un ismini kaldırmak bize ne kazandırır, bu gibi işlerle uğraşmak bize ne kazandırdı. Yönetici arkadaşımız başkan kararından vaz geçer diye koşarak gitti ve tabelayı indirdi. Kadir Özcan ismini her yere verebilirdik. Yanlışlarımızdan biride bu olay oldu’ diye konuştu. Sadıklar’ın kongre için hukuksal süreci beklediklerini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam