Halı sahanın çatısı kara dayanamadı!

Giresun'un Yağlıdere ilçesinde 3 gündür etkili olan yoğun kar yağışından dolayı bir halı sahanın çatısı çöktü.   İşletmeci Harun Elevli, Ahallı yolu alt mevkide bulunan halı sahanın çatısının çöktüğünü ve kullanılamaz hale geldiğini söyledi.   İlçede 3 gü

Halı sahanın çatısı kara dayanamadı!
Giresun'un Yağlıdere ilçesinde 3 gündür etkili olan yoğun kar yağışından dolayı bir halı sahanın çatısı çöktü.
 
İşletmeci Harun Elevli, Ahallı yolu alt mevkide bulunan halı sahanın çatısının çöktüğünü ve kullanılamaz hale geldiğini söyledi.
 
İlçede 3 gün aralıksız kar yağdığını anlatan Elevli, "Yağan kardan dolayı halı sahanın çatısında bir metreden fazla kar birikti ve sabah saatlerinde büyük gürültüyle çöktüğünü esnaf arkadaşlar bize bildirdi. Sabah saatleri olması nedeniyle halı sahada kimsenin olmamasından dolayı ölen ve yaralanan olmadı. Şu anda zararımız yaklaşık 300 bin lira dolayındadır. Halı saha kullanılamaz duruma geldi'' dedi.
 
Elevli, büyük bir felaketten kurtulduklarını ve can kaybı olmamasına sevindiklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler