Hak-iş Konfederasyonu Başkanı Arslan’dan Karabükspor’a Ziyaret

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arlsan, PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un başkanı Hikmet Ferudun Tankut'u ziyaret etti. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda saat 18.30'da Kardemir Karabükspor ile Gaziantep Büyükşehir Belediye karş

Hak-iş Konfederasyonu Başkanı Arslan’dan Karabükspor’a Ziyaret

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arlsan, PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un başkanı Hikmet Ferudun Tankut'u ziyaret etti.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda saat 18.30'da Kardemir Karabükspor ile Gaziantep Büyükşehir Belediye karşılaşmasını izlemek için kente gelen Arslan, Tankut'u ziyaretinde yaptığı konuşmada, Tankut ile birlikte başarılı ve çok önemli sendika çalışmalara imza attıklarını söyledi.

Kardemir Karabükspor'un başında Tankut'un yeniden göreve gelmesinin önemli olarak gördüğünü ifade eden Arslan, "Tankut'un takıma, Karabük Demir ve Çelik Fabrikası ve sendikamıza önemli hizmetleri oldu. Samimi bir ortam da başarılar geldi. Karabük denilince sizlerin akla gelmesi normal. Pehlivan düştüğü yerden kalkar. Takımız bu sene inşallah hep beraber takımı yeniden Süper Lig'e çıkaracağız. Bu konuda inancım tam. Biz sizlere başarılar diliyoruz. Biz her zaman sizlerin yanındayız." dedi.

Karabükspor kulüp başkanı Tankut ise ziyaretten onur ve gurur duyduğunu belirterek, "Sizler çok vefalı bir başkansınız. Maça izlemek için gelmeniz bizi fevkalade mutlu etti. Sizlerin sendikal başarınız ile mutlu oluyoruz. Takımız çok güzel yıllar yaşadı. Kardemir Karabüspor'un başarısı tüm iş ve spor camiası içerisinde emeğin takımı olası dolayısıyla önem arz ediyor." dedi.

Ziyaret sonunda Tankut, Arslan'a isminin yazdığı 78 numaralı forma hediye etti.

Hak-iş Konfederasyonu Başkanı Arslan’dan Karabükspor’a Ziyaret

Hak-iş Konfederasyonu Başkanı Arslan’dan Karabükspor’a Ziyaret

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam