Hain saldırının Ateş Trabzon'a düştü

İstanbul'da gerçekleşen hain saldırıda Trabzonlu Mustafa Sezgin Seymen hayatını kaybetti.

Hain saldırının Ateş Trabzon'a düştü
Haber61 - Haber Servisi - 2017 Yılının ilk saatlerinde İstanbul'da bir gece kulübünde gerçekleştirilen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği hain saldırıda Trabzonlu Mustafa Sezgin Seymen'inde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Aslen Sürmeneli olan Mustafa Sezgin Seymen'in cenazesinin bugün Trabzon'a getirileceği öğrenildi. 

Öte yandan Mustafa Sezgin Seymen'in kısa süre önce nişanlandığı belirtildi.

SOSYAL MEDYADAN MESAJ YAĞDI

Hain Saldırıda hayatını kaybede Mustafa Sezgin Seymen'in sosyal medyadaki sayfasına yakınları ve arkadaşlarından mesaj yağdı. 

Ekrem Seymenoğlu isimli bir yakını Mustafa Sezgin Seymen'in sayfasından "Abim günlerdir Reina'yı konuşuyorduk seninle kim derdi ki böyle birşey olacak keşke Gitme diyebilseydik sana bilemedik Alçak şerefsizler hainler insanlık dışı bu olayı yaşatacak... Her sabah olduğu gibi ben faceden günaydın mesajını beklicem baktım yazmamışsın Günaydın Reis yaazacam sakın eksik etme Abim.... Mekanın Cennet Olsun..." mesajını paylaştı. 

Selami Beşirik isimli bir arkadaşı ise "Daha iki gun once konustuk seninle arkadaşım. Gercekten soylenecek soz bulamiyoruz ALLAH sebep olanlarin kimin parmağı varsa tez zamanda belasini versin. ALLAH c.c yerini mekanini cennet bahçesinde cennet nasip eylesin amin.amin.amin ailene sevenlerine sabir ihsan eylesin." mesajıyla üzüntüsünü dile getirdi.

Hain saldırının Ateş Trabzon'a düştü

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam