Hain saldırı ile ilgili yeni gelişme!

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde dün 1'i jandarma uzman çavuş, 2'si jandarma er olmak üzere 3 askeri şehit edenlerin yakalanması için operasyonlar sürdürülürken, 6 kişi gözaltına alındı.İlçenin en merkezi yeri Cengiz Topel Caddesi'nde dün saat 16.00 sıral

Hain saldırı ile ilgili yeni gelişme!

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde dün 1'i jandarma uzman çavuş, 2'si jandarma er olmak üzere 3 askeri şehit edenlerin yakalanması için operasyonlar sürdürülürken, 6 kişi gözaltına alındı.

İlçenin en merkezi yeri Cengiz Topel Caddesi'nde dün saat 16.00 sıralarında Uzman Çavuş Ramazan Gülle, jandarma er Ramazan Köse ve jandarma er Yunus Yılmaz'ı şehit eden kişilerin yakalanması için polis geniş çaplı soruşturma başlattı.

Yapılan çalışmalar sonucu dün gece Yeşildere Mahallesi'nde seyir halinde bulunan bir otomobil durdurularak arama yapıldı. Kimlik kontrollerinin ardından, otomobilde bulunan M.K., E.K., İ.B. gözaltına alındı.

Bu sabaha karşı Yeşildere ve Güngür mahallelerinde belirlenen bazı evlere yapılan baskınlarda ise şüpheliler M.A.A., O.B. ve B.A. gözaltına alındı. Gözaltına alınan toplam 6 kişinin sorguları sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam