Gürcü çoban ölü bulundu - Gümüşhane Haberleri

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde Gürcistan uyruklu bir kişi ölü olarak bulundu.    Edinilen bilgiye göre ilçeye bağlı Cumhuriyet Mahallesi mevkiinde bulunan hayvan barınağının yakınlarında bir kişinin yerde yattığı bilgisi üzerine olay yerine giden ekipler

Gürcü çoban ölü bulundu - Gümüşhane Haberleri
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde Gürcistan uyruklu bir kişi ölü olarak bulundu. 
 
Edinilen bilgiye göre ilçeye bağlı Cumhuriyet Mahallesi mevkiinde bulunan hayvan barınağının yakınlarında bir kişinin yerde yattığı bilgisi üzerine olay yerine giden ekipler Gürcistan uyruklu olduğu anlaşılan Daviti Gatenashvili (37) adlı kişinin cesedini buldu.
 
İlçede kendisi gibi çobanlık yaptığı öğrenilen diğer Gürcü arkadaşı M.G ile içki içtikten sonra fenalaşan Gatenashvili’nin olay yerinde hayatını kaybettiği iddia edildi.
 
Gatenashvili’nin cesedi 112 Acil Servis ambulansıyla Kelkit Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
 
Olayla ilgili Kelkit Cumhuriyet Savcılığı geniş çaplı soruşturma başlatırken, Gürcü Gatenashvili’nin kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için cesedi Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler