Gurbetçilerden Bakan Soylu’ya teşekkür

Fransa’nın başkenti Paris’te hizmet veren Paris Trabzonlular Derneğini ziyaret eden Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’ya hemşerileri teşekkür etti. Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütünce (OECD) düzenlenen "İşin Geleceği" isimli foruma katılm

Gurbetçilerden Bakan Soylu’ya teşekkür

Fransa’nın başkenti Paris’te hizmet veren Paris Trabzonlular Derneğini ziyaret eden Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’ya hemşerileri teşekkür etti.

Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütünce (OECD) düzenlenen "İşin Geleceği" isimli foruma katılmak üzere geçen hafta Paris'e giden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı  Süleyman Soylu burada hemşerilerini yalnız bırakmadı. Bakan Soylu Paris Epinay’da hizmet veren Paris Trabzonlular derneğini ziyaret ederek hemşerileri ile buluştu.
 
cumur-1.jpg
 
BU ZİYARET BİZİM İÇİN ÖNEMLİYDİ
 
Paris’te  yaptığı etkinliklerle adeta gönüllü turizm elçisi olan Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur’u ve dernek yönetimi bakan Soylu’nun ziyaretinden dolayı oldukça mutlu olduklarını dile getirdiler.
 
Ziyaretin aynı zamanda kendilerine moral verdiğini de belirten Başkan Cumur “Bu dernek sadece Trabzonluların değil gurbette yaşayan tüm hemşerilerimizin dayanışma ve buluşma yeridir. Ülkemizden gelen büyüklerimizin ziyaretleri ve destekleri bu dayanışmaya güç katmaktadır” dedi.
 
cumur-2.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam