Gurbetçi çiftten Başbakan Erdoğan'ı şaşırtan istek!

Paris'e gelen Erdoğan oteline girişi sırasında burada yaşayan ve nişanlanma kararı alan bir çift tarafından karşılandı. Başbakan Erdoğan çiftin nişan yüzüklerini takmasını talebini geri çevirmedi.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Fransa'nın başkenti Paris'te

Gurbetçi çiftten Başbakan Erdoğan'ı şaşırtan istek!

Paris'e gelen Erdoğan oteline girişi sırasında burada yaşayan ve nişanlanma kararı alan bir çift tarafından karşılandı. Başbakan Erdoğan çiftin nişan yüzüklerini takmasını talebini geri çevirmedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Fransa'nın başkenti Paris'te konaklayacağı otelde, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) yetkilileri ve Türk vatandaşlarınca karşılandı.

Başbakan Erdoğan, otel girişinde Fransa'da yaşayan Hasan Deniz elinde çiçek ile karşıladı. Deniz'in nişan yüzüğü takma ricasını Erdoğan geri çevirmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler