Gündüz vakti PTT soygunu!

Üsküdar Selimiye PTT Şubesi silahlı bir kişi tarafından soyuldu. Şubeye gelen zanlı, gişedeki memuru silahla tehdit ederek 10 bin lirayı alıp kaçtı.Olay, saat 16.30 sıralarında Selimiye Neyzanbaşı Halil Can Sokak’taki Selimiye PTT Şubesi’nde yaşandı. Alın

Gündüz vakti PTT soygunu!

Üsküdar Selimiye PTT Şubesi silahlı bir kişi tarafından soyuldu. Şubeye gelen zanlı, gişedeki memuru silahla tehdit ederek 10 bin lirayı alıp kaçtı.

Olay, saat 16.30 sıralarında Selimiye Neyzanbaşı Halil Can Sokak’taki Selimiye PTT Şubesi’nde yaşandı. Alınan bilgiye göre, şubeye gelen zanlı, silah zoruyla memuru etkisiz hale getirerek 10 bin lirayı aldı. Zanlı daha sonra şubeden çıkarak uzaklaştı. Olayın polise bildirilmesinden sonra PTT Şubesi’ne çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, zanlının eşkalini alarak çalışma başlattı.

Çevredeki vatandaşlar, “Biz de burada oturuyoruz. İlk defa böyle bir şey oldu. Olaya karışan bir kişiymiş” dedi. Başka bir vatandaş ise, bir gün önce birkaç kişinin PTT çevresinde dolaştıklarını söyledi.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam