Gümüşhane'de uyuşturucu operasyonu!

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde emniyet güçlerince yapılan operasyonda bin 420 gram esrar maddesi ele geçirildi.  Edinilen bilgiye göre, Gümüşhane Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ve Kelkit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri uzun

Gümüşhane'de uyuşturucu operasyonu!

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde emniyet güçlerince yapılan operasyonda bin 420 gram esrar maddesi ele geçirildi. 

Edinilen bilgiye göre, Gümüşhane Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ve Kelkit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri uzun süredir teknik takibe aldıkları kişilerin bulunduğu otomobili Kelkit 17 Şubat Bulvarı'nda durdurarak araçta arama yaptı. K.Z.A ve E.T’nin içerisinde bulunduğu otomobilde yapılan arama sonucunda aracın çeşitli yerlerine gizlenen bin 420 gram esrarı bulan emniyet güçleri, her iki şahsı da gözaltına aldı.

Konuyla ilgili mahkemeye çıkartılan şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderilirken, esrar maddesini Erzincan’dan Trabzon’a götürdükleri tespit edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam