Gümüşhane'de turizmi konuştular

Gümüşhane’de, Vali Yücel Yavuz başkanlığında turizm potansiyeli toplantısı yapıldı.Valilik salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcıları İsmail Özkan, Şenol Turan, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA)

Gümüşhane'de turizmi konuştular

Gümüşhane’de, Vali Yücel Yavuz başkanlığında turizm potansiyeli toplantısı yapıldı.

Valilik salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcıları İsmail Özkan, Şenol Turan, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım, Kültür ve Turizm Müdürü Temel Yalçın, Özel İdare Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan ve DOKA uzmanları katıldı.

Toplantıda, Süleymaniye Mahallesi, Süleymaniye Kış Turizm Merkezi, Karaca Mağarası, Gümüşçüler Çarşısı, Zigana Kış Turizm Merkezi ve Gümüşhane Kelebek Parkı Projesi olmak üzere pek çok konuda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

DOKA tarafından Gümüşhane için hazırlanan proje önerilerinin de gündeme geldiği toplantıda, DOKA’nın bilgi, deneyim ve teknik desteğinden yararlanma konuları ile hangi projeler için ne tür desteklerden istifade edilebileceği konuları masaya yatırılırken, proje hazırlama konusundaki eksiklikler de tespit edilerek, bu konuda neler yapılabileceği konuşuldu.

Söz konusu projelerle ilgili DOKA tarafından detaylı bir sunumun yapıldığı toplantıda, Gümüşhane Valiliği ve DOKA’nın işbirliği çerçevesinde bundan sonrası için bir yol haritası çizildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam