Gümüşhane Kışa Hazır

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, önceki gün gerçekleşen kar yağışının ardından oldukça yoğun 2 gün geçirdiklerini fakat telafisi güç sorunlarla karşılaşmadıklarını söyledi. Gümüşhane'de Vali Yücel Yavuz başkanlığında Karla Mücadele Koordinasyon toplantısı dü

Gümüşhane Kışa Hazır

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, önceki gün gerçekleşen kar yağışının ardından oldukça yoğun 2 gün geçirdiklerini fakat telafisi güç sorunlarla karşılaşmadıklarını söyledi.

Gümüşhane'de Vali Yücel Yavuz başkanlığında Karla Mücadele Koordinasyon toplantısı düzenlendi.

Valilik Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Garnizon Komutanı Albay Cezayir Danışan, Vali Yardımcısı İsmail Özkan, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan ve ilgili kurumların temsilcileri katıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmada kış mevsiminin kendisini gösterdiğini belirten Vali Yavuz, toplantıya katılan tüm kurum amirlerinden bireysel ve kurumsal olarak tedbirlerini almalarını istedi.

Birkaç gün önce gerçekleşen yağışın ardından telafisi güç sorunlarla karşılaşmadıklarını dile getiren Vali Yavuz, toplantının da bundan sonrası için ne yapılacağına karar verilmesi ve kurumlar arası istişare için yapıldığını hatırlattı.

Her kurumun kendi yetki ve sorumluluğuyla ilgili çalışmalar yaptığını ifade eden Vali Yavuz, Özel İdare ve Karayolları makine parkının hazır olduğunu, özellikle geçtiğimiz yıl Kürtün ilçesinde sorun olan elektrikle ilgili tedbirlerin de alındığını söyledi.

Vatandaşların özellikle yüksek kesimlerdeki geçitlerden zincir, takoz, çekme halatı ve kar lastiği olmadan gitmemelerini isteyen Vali Yavuz, ayrıca kış şartlarında vatandaşların en az şekilde etkilenmesi için, mağdur olmamaları için ihtiyacı olanlara kömür yardımı da yapıldığını sözlerine ekledi.

"VATANDAŞLARIMIZIN CAN VE MAL GÜVENLİĞİ İÇİN TÜM TEDBİRLER ALINIYOR"

Gümüşhane'de kış mevsiminin zorlu geçtiğini de belirten Vali Yavuz, "Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için tüm tedbirler alınıyor. Devletimiz tüm gücüyle vatandaşın yanında. Gümüşhane'de kış zorlu geçiyor. İnşallah kazasız, belasız bir sezon yaşarız. Gümüşhane tüm kamu ve ilgililerin duyarlılığıyla kışa hazır ve tüm tedbirler alındı" dedi.

Vali Yavuz ayrıca taşımalı okullar ile köylerde yaşayıp diyaliz tedavisi gören hastaların listelerinin güncellenerek İl Özel İdaresine teslim edilmesini istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam