GSB'den Trabzon'a muhteşem tesis

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Trabzon Beşirli Tenis Kompleksi içerisine yer alan bin 100 metrekare büyüklüğünde  Fitness Salonu kuruldu.

GSB'den Trabzon'a muhteşem tesis

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Trabzon Beşirli Tenis Kompleksi içerisine yer alan bin 100 metrekare büyüklüğünde  Fitness Salonu kuruldu. Soyunma odaları, kafeterya, duş alanı, pilates çalışma alanı ve spor aletlerini​n bulunduğu salon İçerisinde en son teknoloji spor malzemelerinin yer alıyor.

Beşirli Fitness Salonundan şu anda 185 kişi faydalanırken, salon haftanın altı günü hizmet veriyor.

Fitness Salonu bay ve bayanların rahat bir ortamda spor yapmalarını sağlarken, haftanın üç günü sadece bayanların kullanmaları için özel saatler yer alıyor. Ayrıca Milli takım sporcularının ücretsiz olarak faydalanabileceği salonda günümüz en son teknolojik spor aletleri yer alıyor. 

Salonda son modern aletlerin bulunduğunu ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Birdal Öztürk, "Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından Trabzon'a büyük yatırım yapıldı. Şu ana kadar 185 üyemiz salondan faydalanıyor. Spor şehri olan Trabzon'da herkesi sağlıklı bir hayat için spora davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler