Gönül sofralarında on binlerce kişi oruç açtı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, önceki Ramazan’da başlattığı geleneği bu Ramazan’da da devam ettirdi. Trabzon’un 18 ilçesi ve Ortahisar ilçesinin birçok mahallesinde kurulan dev iftar sofralarında binlerce hemşehrisi ile

Gönül sofralarında on binlerce kişi oruç açtı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, önceki Ramazan’da başlattığı geleneği bu Ramazan’da da devam ettirdi. Trabzon’un 18 ilçesi ve Ortahisar ilçesinin birçok mahallesinde kurulan dev iftar sofralarında binlerce hemşehrisi ile bir araya gelen Başkan Gümrükçüoğlu, Ramazan boyunca tabldotta, plastik çatal ve kaşıkla yemek yedi.

İlçe ve mahalle iftarlarının yanı sıra EYOF Parkı’nda düzenlenen iftar programında yetimlerle de bir arada oruç açan Başkan Gümrükçüoğlu, Ramazan aynının son günlerinde Yavuz Selim sahasında düzenlenen şehir iftarında yaklaşık beş bin kişiyi bir araya getirdi. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın da katıldığı iftar program, Doğu Karadeniz Bölgesi’nde en yoğun katılımla gerçekleşen iftar programı olarak dikkat çekti.

dsc_7951.jpg

Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ramazan boyunca hemşehrileri ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederken, “Şükürler olsun Trabzon huzur içinde bir Ramazan geçirdi. Ramazan boyunca ilçelerimizde, mahallelerimizde vatandaşlarımızla bir arada oruç açtık. Şimdi inşallah bayramımızı idrak edeceğiz. Tüm hemşehrilerimin, İslam aleminin bayramını kutluyorum. Herkese huzur içinde bir bayram diliyorum” diye konuştu.

dsc_9094.jpg
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler