Göçük altına kalan hep bizler mi olacağız?

İşçi sendikası Başkanı Hatipoğlu zamanında gerekli önlemlerin alınmamasına tepki gösterdi.Türk-İş Trabzon Temsilcisi ve Yol-İş 1 Nolu Trabzon Şube Başkanı Hasan Basri Hatipoğlu yaşanan son maden faciasına isyan ederek “Göçük altında kalanlar, asansörde ez

Göçük altına kalan hep bizler mi olacağız?

İşçi sendikası Başkanı Hatipoğlu zamanında gerekli önlemlerin alınmamasına tepki gösterdi.

Türk-İş Trabzon Temsilcisi ve Yol-İş 1 Nolu Trabzon Şube Başkanı Hasan Basri Hatipoğlu yaşanan son maden faciasına isyan ederek “Göçük altında kalanlar, asansörde ezilenler, inşaattan düşenler hep işçiler mi olacak. Alın teri ile ekmeğini kazanmak isteyen işçilerin kaderi bu olmamalı. Devlet ve özel sektör ne yazık ki ölümlerden sonra ortaya çıkıyor. Zamanında önlemleri almalı,işçi ve iş güvenliğini her zaman önde tutmalıyız.Sonradan ah, vah çekmek fayda etmiyor” dedi.

tepki-1.jpgBU ATEŞİ KİM SÖDÜRECEK?

Karaman'ın Ermenek ilçesinde faaliyette olan kömür ocağında, su kaynağının patlaması sonucu meydana gelen göçük sonrası TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay ve beraberindeki sendika yöneticileri kazanın meydana geldiği yere gittiğini belirten Hatipoğlu “Soma’daki yanan ateş daha sönmemişken  şimdi de Karaman’da ocaklara ateş düştü.Hepimiz büyük üzüntü içindeyiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam