Gizem'in ailesi isyanda!

AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, vahşice öldürülen 6 yaşındaki Gizem Akdeniz’in ailesi ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu. Gizem’in ailesi Gürkan’a, "Devlet bu caniyi beslemesin" dedi. Milletvekili Gürkan, Akdeniz ailesinin oturduğu Tellid

Gizem'in ailesi isyanda!
AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, vahşice öldürülen 6 yaşındaki Gizem Akdeniz’in ailesi ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu. Gizem’in ailesi Gürkan’a, "Devlet bu caniyi beslemesin" dedi.
 
Milletvekili Gürkan, Akdeniz ailesinin oturduğu Tellidere Mahallesi’ndeki evine gitti. Gürkan, acıları dinmeyen Gizem’in ailesi ve yakınlarına "Baş sağlığı" dileklerini iletirken, olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
 
Aile büyükleri Gürkan’a cezaevinde tutuklu bulunan zanlı S.A. için, "Vicdanımızın rahat etmesini istiyorlarsa devlet bu caniyi beslemesin bir an önce assın" dediler.
 
Yeni cezaların acılarını hafifletmeyeceğini söyleyen aile, "Yavrumuzun katiline verilecek ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası acımızı dindirmeyecektir. O yaşadıkça bizler huzurlu olamayız. Ne ceza verilirse verilsin içimizdeki ateş sönmez. Bunlar acı çektire çektire idam edilmelidir. Bizim ve toplumun gönlünü rahat ettirmek istiyorlarsa o caninin idam edilmesi şart. Meclisten idam yasasını çıkartın. Ancak, o ve onun gibi caniler ölünce bizlerin ve toplumun vicdanı rahatlayacaktır" diye dert yandılar.
 
Ziyaretinde olaydan duyduğu üzüntüyü dile getiren AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan ise, "Gizem kızımızın yaşadığı vahşet ve ailesinin içinde bulunduğu tarifsiz acı ülke olarak herkesin yüreğini dağladığı, vicdanlarını sızlattı. Çocuklara karşı işlenen suçların cezasının artırılması ve suçu işleyenlere karşı yeni ve etkili tedbirler uygulanması için geçen dönem kanun teklifi verildi. Bunun yanında ben de bir anne olarak baktığımda ve mağdur ailelerle görüştüğümde toplumsal vicdanın rahatlaması için idam cezasının uygulanması gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam