Giresun'da işçi eylemi sona erdi

Giresun Kamu Emekçileri Derneği (KEDER) tarafından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı bakım ve rehabilitasyon merkezinde görevli 7 taşeron işçinin işten çıkarılmasıyla ilgili başlatılan eylem sona erdirildi.KEDER Başkanı Fatih Yıldız, Atatür

Giresun'da işçi eylemi sona erdi

Giresun Kamu Emekçileri Derneği (KEDER) tarafından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı bakım ve rehabilitasyon merkezinde görevli 7 taşeron işçinin işten çıkarılmasıyla ilgili başlatılan eylem sona erdirildi.

KEDER Başkanı Fatih Yıldız, Atatürk Meydanı'nda yaptığı basın açıklamasında, 1 Ocak tarihi itibariyle kendisinin de aralarında bulunduğu merkezde görevli 7 personelin işlerine son verildiğini anımsattı.

Dernek olarak işçilerin yeniden işlerine geri dönmesini sağlamak amacıyla 1 Ocak tarihinde eylem başlattıklarını vurgulayan Yıldız, "1 Ocak tarihinde kurum karşısında, 5 Ocak tarihinde de Atatürk Meydan'ına çadır kurarak eylem başlatmıştık. İşten çıkarmalarla ilgili konu hakkında hem idari, hem de hukuki yönden bugün soruşturmalar açıldı. Biz de yaşanan sürece zarar vermeme adına bugün itibariyle 13 gündür sürdürdüğümüz eylemimize son veriyoruz" dedi.

İşçilerin yeniden işlerine dönmesi için süreci yakından takip edeceklerini dile getiren Yıldız, kendilerine destek veren siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcilerine teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler