Giresun'da 460 köye ulaşım sağlanamıyor!

Sibirya üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava Doğu Karadeniz Bölgesi'ni etkisi altına aldı.    Giresun'da da etkili olan yoğun kar yağışı merkez ve ilçelerde birçok köyün yollarını ulaşıma kapattı. Giresun İl Özel İdaresi’nden alınan bilgiye göre, kar ned

Giresun'da 460 köye ulaşım sağlanamıyor!
Sibirya üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava Doğu Karadeniz Bölgesi'ni etkisi altına aldı. 
 
Giresun'da da etkili olan yoğun kar yağışı merkez ve ilçelerde birçok köyün yollarını ulaşıma kapattı. Giresun İl Özel İdaresi’nden alınan bilgiye göre, kar nedeniyle Giresun il genelinde toplam 460 köy yolu kapalı olurken, merkeze bağlı 50 köyle ulaşım sağlanamıyor.
 
İlçelerde ise Alucra' da 17, Bulancak'ta 57, Çamoluk'ta 20, Çanakçı'da 13, Dereli'de 29, Doğankent'te 8, Espiye'de 27, Eynesil'de 11, Görele'de 51, Güce'de 15, Keşap'ta 42, Piraziz'de 18, Şebinkarahisar'da 41, Tirebolu'da 42 ve Yağlıdere ilçesinde 19 köy yolu ile ulaşım sağlanamadığı belirtildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam